Brugsbetingelser


Sidst opdateret: 15-11-2023


Disse brugsbetingelser ("Aftalen") regulerer din adgang til og brug af Just For The Record v/ Mathilde Falch ("Webstedet") og de tjenester, der tilbydes på dette websted. Ved at bruge webstedet accepterer du at være bundet af denne aftale. Hvis du ikke accepterer vilkårene i denne aftale, skal du ikke bruge webstedet.


1. Adgang til Webstedet


1.1. Aldersbegrænsning: Ved at bruge dette websted erklærer og garanterer du, at du er mindst 18 år gammel, eller at du har den nødvendige myndighed og samtykke fra dine forældre eller værge.


1.2. Registrering og Konti: For at få adgang til visse dele af webstedet kan det være nødvendigt at oprette en konto. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dine kontodata og for alle aktiviteter, der sker under din konto.


2. Intellektuel Ejendom


2.1. Ophavsret og Licens: Alt indhold på webstedet, herunder tekster, billeder, grafik, logoer, lyde og software, er beskyttet af ophavsret og tilhører Just For The Record v/ Mathilde Falch eller dets licensgivere. Just For The Record v/ Mathilde Falch giver dig en begrænset, ikke-eksklusiv, ikke-overdragelig licens til at bruge webstedet og dets indhold til personlig brug.


2.2. Forbud mod Kopiering og Videredistribution: Du må ikke kopiere, reproducere, distribuere eller på anden måde udnytte noget indhold fra webstedet uden udtrykkelig tilladelse fra Just For The Record v/ Mathilde Falch.


3. Brugeradfærd


3.1. Forbudt Adfærd: Du accepterer at bruge webstedet i overensstemmelse med gældende love og regler og undlader at udføre nogen handling, der kan skade Just For The Record v/ Mathilde Falcheller dets omdømme.


3.2. Brugerbidrag: Hvis du afgiver kommentarer, indlæg eller andet indhold på webstedet, skal det være i overensstemmelse med gældende love og må ikke krænke tredjeparts rettigheder.


4. Ansvarsfraskrivelse


4.1. Intet Ansvar for Indhold: Just For The Record v/ Mathilde Falch påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller nytten af indholdet på webstedet. Brugen af webstedet sker på egen risiko.


4.2. Ændringer på Webstedet: Just For The Record v/ Mathilde Falch forbeholder sig retten til at ændre, suspendere eller afbryde enhver del af webstedet uden varsel.


5. Fortrolighed


5.1. Privatlivspolitik: Din brug af webstedet er underlagt vores privatlivspolitik. Ved at bruge webstedet accepterer du vilkårene i Privatlivspolitikken.


6. Ændringer af Aftalen


6.1. Ændringer: Just For The Record v/ Mathilde Falch forbeholder sig retten til at ændre disse brugsbetingelser efter eget skøn og offentliggør opdaterede vilkår på webstedet. Det er dit ansvar at regelmæssigt gennemgå ændringer.


7. Kontakt


Hvis du har spørgsmål vedrørende disse brugsbetingelser, bedes du kontakte os på mail@mathildefalch.dk.